Thursday, December 1 (Day 1)

Time zone table

Live program in Japan time

Time in JST (UTC+9)	Program	Session	
15:00-	Opening session speech Chihaya Adachi, Kyushi	h (15min) u University	
15:15-	Invited #1 (30min) Zachary Hudson, The University of British Columbia High-Performance TADF Materials using s- Heptazine Acceptors	TADF session 1 (Chair: Hiroyoshi Naito) Inverted ST session 1 (Chair: Hironori Kaji)	
15:45-	Invited #2 (30min) Bin Hu, University of Tennessee (Knoxville) "Accelerated TADF and Super-Delayed TADF through Spin Flipping and Magnetic-Electric Coupling"		
16:15-	Invited #3 (30min) Takuji Hatakeyama, Kyoto University "Expansion of Chemical Space for MR-TADF Materials"		
16:45-	BREAK TIME(15min)		
17:00-	Invited #4 (30min) Marcin Lindner, Polish Academy of Sciences "The magic S-T gap inversion in novel donor-acceptor structures"		
17:30-	Invited #5 (30min) <u>Piotr de Silva</u> ,		

Friday, December 2 (Day 2)

Time zone table

Live program in Japan time

Time in JST (UTC+9)	Program	Session
15:00-	Invited #7 (30min) Jianzhang Zhao, Dalian University of Technology "Study of the Photophysical Mechanisms of Thermally Activated Delayed Fluorescence (TADF) Emitters with Time-Resolved Optical and Magnetic Resonance Spectroscopic Methods"	
15:30-	Invited #8 (30min) Chuan-Feng Chen, Chinese Academy of Sciences (ICCAS) "Circularly Polarized Electroluminescence Based on TADF Materials"	TADF session 2 (Chair: Shih- Chun Lo)
16:00-	Invited #9 (30min) Michael Yang, Zhejiang University "Understanding and manipulation of X-ray excited triplet states for efficient X-ray scintillation and imaging via the TADF mechanism"	
16:30-	BREAK TIME(15min)	
16:45-	Short presentation#6-9 #6 Stefano Sem (Fluxim AG) "Evidence for the formation of localized charge traps during OLED degradation"	Short Talk (Chair: Ken Onda)

The /th International TADE Workshop

18:00-	Technical University of Denmark "Revisiting the Role of Charge Transfer and Local Excitations in TADF via a Diabatic Decomposition" Invited #6 (30min) Yoann Oliver, Université de Namur "Insights from computational modeling on the singlet-triplet conversion in MR-TADF and invert singlet- triplet gap materials"	
18:30-	BREAK TIME(15min)	
18:45-	Short Presentaion #1-#5 #1 Shawana Ayaz Ahmad (Newcastle University) "Rapid predictions of the colour purity of luminescent organic molecules" #2 Pandiyan Sivasakthi (Gitam University) "Theoretical Insights into the Optical and Excited State Properties of Donor-phenyl Bridged-Acceptor Containing Through Space Charge Transfer Molecules" #3 Alexandre Malinge (Polytechnique Montréal) "Enhancement of Reverse Intersystem Crossing by External Heavy Atom Effect" #4 Leonardo Evaristo de Sousa (Technical University of Denmark) "Computational predictions of TADF photophysics: solvent effects and triplet conversion mechanisms" #5 Zesen Lin (Okinawa Institute of Science and Technology Graduate University) "Near-infrared organic long-persistent luminescence from p- type co-polymer"	Short Talk (Chair: Fabrice Mathevet)
20:15-	BREAK TIME(15min)	
20:30- 23:55	"Summary of core-to core proglam"	JSPS core to core program special session (Chair: Chihaya Adachi/Graham Turnbull)

	<pre>#7 Yafei Wang (Changzhou University) "Intramolecular Through- Space Charge-Transfer TADF Emitters for Highly Efficient Solution Processable" #8 Sivakumar Vaidyanathan (Indian Institute of Technology) "Novel Acceptor Interlocked Molecular Design for highly efficient solution-processed TADF OLEDs" #9 Pachaiyappan Rajamalli (Indian Institute of Science) "Organic Thermally Activated Delayed Fluorescence Emitters for Organic Light Emitting Diodes"</pre>	
17:30-	BREAK TIME(15min)	
17:45-	Invited #10 (30min) Kai Wang, Soochow University "High-Performance OLEDs Based on Highly Distorted Multiple Resonance Typed TADF Emitters"	
18:15-	Invited #11 (30min) Anastasia Klimash, University of Glasgow "TADF properties of organic salts. Inducing delayed fluorescence by quaternization of the sp ² nitrogen atom in aromatic heterocyclic moieties."	TADF session 3 (Chair: Namdas Ebinazar)
18:45-	Invited #12 (30min) Chuluo Yang, Wuhan University "B/N Based Multi- Resonance TADF Emitters and Electroluminescence"	
19:15-	BREAK TIME(15min)	
19:30-	Short presentation#10- 13 #10 Tomohiro Ishii (Polytechnique Montréal) "Relaxation from Triplet to Polaritonic States in Organic Microcavities" #11 Andrzej L. Sobolewski (Polish Academy of Sciences) "Computational quest for electronic and geometric factors responsible for excited-state singlet- triplet inversion" #12 Jacob Terence Blaskovits (École polytechnique fédérale de Lausanne) "Finding Hund's Rule Violations: Top-Down Screening of Known Chemistry" #13 Marc H. Garner (École Polytechnique	Short Talk (Chair: Atula Sandanayaka)

The 7th International TADF Workshop

	Fédérale de Lausanne) "Finding Hund's Rule Violations: Best-Practice and Pitfalls"	
20:30-	BREAK TIME(15min)	
20:45-	Invited #13 (30min) Robert Pollice, University of Groningen "Design of Organic Molecules with Inverted Singlet-Triplet Gaps"	
21:15-	Invited #14 (30min) Wolfgang Domcke, Technische Universität München "Excited-State Singlet- Triplet Inversion in Aza- Arenes and Boron Carbon Nitrides"	Inverted ST session 2 (Chair: Kiyoshi Miyata)
21:45-	Invited #15 (30min) Naoya Aizawa, Osaka University "Delayed Fluorescence from Inverted Singlet and Triplet Excited States"	
22:15- 22:30	Closing Remarks (15min)	